Doorzoek website

Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste informatie

13.09.2023
1 minuten
Kirsten

New ‘STAR’giar: meet Calista

Kirsten
over ons

Een nieuwe ‘STAR’giair! Calista is gestart met haar afstudeerstage bij Team Marketing & Communicatie. Ze volgt de opleiding Creative Business aan NHL Stenden Hogeschool in Leeuwarden. Daar heeft ze natuurlijk al veel geleerd over grafisch design en (online) marketing. De hoogste tijd voor haar om deze kennis tijdens haar stage verder te ontwikkelen.

Deze ‘Blauwvinger’ woont al haar hele leven in Zwolle. En nu woont ze daar samen met haar vriendin. Ze is een bezige bij en in haar vrije tijd vindt ze het leuk om meubels op te knappen. Daarvoor struint ze dan ook graag Marktplaats af. Sporten doet ze op het moment even niet, maar ze wil haar sport ‘paaldansen’ wel graag weer op gaan pakken.

Inmiddels kennen jullie het: de 7 dilemma’s. We hebben ze Calista ook voorgelegd. Lees je mee?

Fiets of auto?
“Fiets. Ik heb geen auto. En ik woon op zo’n mooie centrale plek dat ik overal met de fiets naartoe kan. Mocht ik een auto nodig hebben dan gebruik ik soms de auto van m’n moeder. Maar verder ga ik eigenlijk altijd met de fiets.”

Werk of school?
“Ik ga dan op dit moment denk ik toch voor school. Maar aan de andere kant kan ik ook echt niet stilzitten en ben ik graag bezig. Werk vind ik ook leuk en belangrijk. Omdat ik mij volledig wil focussen op het afstuderen heb ik mijn baan opgezegd. En dat vind ik nog wel lastig. De vrijheid van school vind ik ook lekker.”

Bootcamp of borrel?
“Borrel! Waarom zou je kiezen voor Bootcamp? Hahaha. Ik vind een borrel gewoon gezellig. Ik hou ervan om gezellig met m’n vriendinnen bij te kletsen en wat te drinken.”

Ochtend of avond?
“Avond. Ik denk wel dat ik een avondmens ben. Hoewel ik in de ochtend ook altijd wel direct aan sta. Maar in de avond krijg ik wel meer gedaan.”

Praten of luisteren?
“Luisteren. Al moet ik zeggen dat ik ook hou van praten. Maar in grote groepen ben ik iemand die luistert en kijk ik, vooral in het begin, de kat uit de boom. Het observeren van mensen vind ik dan erg leuk.” 

Alleen of samen?
“Samen. Ik hou er niet van om alleen te zijn en zoek altijd graag mensen op.”

Zon of sneeuw?
“Het liefst een beetje van beiden. Teveel zon vind ik niet fijn en een skivakantie vind ik ook leuk. Maar als ik écht moet kiezen ga ik toch voor de zon. En dat is puur omdat ik niet voor altijd sneeuw zou willen.”

Wil jij Calista welkom heten of een afspraak met haar inplannen? Stuur haar dan een berichtje op (calista@sevenstars.nl of 0645612290) Ben je ook op zoek naar een stage? Bekijk dan hier onze stage vacatures.

Zoek jij ook een leuke stage?

Check dan onze vacatures.

BEKIJK ALLE VACATURE