Doorzoek website

Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste informatie

10.08.2022
2 minuten
Geschreven door Kirsten

New Star: meet Debby

Geschreven door Kirsten
over ons

Ons Star team blijft maar groeien. Maak kennis met onze nieuwste STAR: Debby! Ze gaat in Team West aan de slag als Contractmanager waar ze met haar sprankelende persoonlijkheid zeker gaat shinen.

Debby is 51 jaar en woont samen met haar man in de Meern op steenworp afstand van Utrecht. Inmiddels is ze alweer 29 jaar getrouwd met haar Martin. In haar vrije tijd vindt ze het heerlijk om te koken, te wandelen of om te tuinieren op hun stuk recreatiegrond. En reislustig is ze ook! Zo heeft ze in 2001 samen met haar man alles verkocht en achtergelaten om met de camper rond te trekken door Europa. Dat smaakte al snel naar meer, waardoor ze met hun rugzak verder zijn gegaan in o.a. Indonesië, Thailand, Nepal, Tibet, Maleisië en Nieuw-Zeeland. Uiteindelijk zijn ze 1,5 jaar op reis geweest. Nadat ze terug was in Nederland begon het na 2 jaar weer te kriebelen. Daarom vertrok ze samen met haar man naar China om daar een jaar te wonen en te werken. Inmiddels is ze alweer even gesetteld in Nederland en houdt ze het voor nu bij een vakantie in hun vakantiehuis in Thailand.

Wil je Debby alvast een beetje leren kennen? We hebben haar onze inmiddels bekende 7 dilemma’s voorgelegd. Lees je mee?

Fiets of auto?
“Geen van beiden. Ik kies voor lopen haha! Zelf heb ik namelijk geen rijbewijs en ook geen fiets. Ik doe zo’n beetje alles met het openbaar vervoer. En ik moet zeggen dat als we naar de stad gaan, dat we vrijwel altijd lopen. Het is ongeveer 45 – 50 minuten lopen en je wandelt dan een hele mooie route, onder andere langs de muntkade. We kunnen ook met het openbaar vervoer gaan, maar dan moet je eerst naar de bushalte toe en met de bus reizen. Je bent met de bus misschien maar 15 minuten sneller. Dus wij kiezen ervoor om te lopen. Dan hebben we gelijk onze beweging gehad en hebben we een mooie route gelopen.”

 Werk of school?
“Werk. Ik was heel jong toen ik begon met werken en heb alles in de praktijk geleerd. Ik ben er zelf van overtuigd dat dit de beste leerschool is. Tuurlijk is school handig voor een richtlijn, maar op school leer je niet hoe het er in de praktijk aan toe gaat.”

 Bootcamp of borrel?
“Hahaha! BORREL! Ja geen twijfel over mogelijk. Ik borrel graag met vrienden, maar ook vaak met m’n man. Omdat we allebei houden van koken maken we op zaterdagavond geregeld een menu met veel gangen en daar kopen we dan mooie wijnen bij. Om de beurt koken we dan een gang. Aan het einde van de avond gaat meestal de muziek wat harder en gaan we dansend door de kamer heen!”

 Ochtend of avond?
“Ochtend. Ik sta meestal direct aan zodra ik wakker ben. Wanneer ik bijvoorbeeld werkzaamheden moet doen die veel concentratie vragen doe ik dit het liefst in de ochtend. Snoozen in de ochtend vind ik bijvoorbeeld ook zo’n onzin. Dan denk ik: je hebt al moeite met wakker worden en dan ga je jezelf dat nog weer 3 of 4 keer aandoen? Dat snap ik echt niet…”

Praten of luisteren?
“Allebei eigenlijk wel. Tot zekere hoogte ben ik een prater. In grotere groepen trek ik mezelf eerder terug dan dat ik op de tafel sta van ‘Joe! Hier ben ik!’ Daar ben ik niet van. In kleiner gezelschap, bijvoorbeeld met vrienden of familie ben ik wel een prater. Maar als bijvoorbeeld vrienden, familie of collega’s problemen hebben kan ik wel heel goed luisteren. Ik heb nu bijvoorbeeld ook nog steeds een goede band met oud-collega’s en dat contact is er nog steeds.”

 Alleen of samen?
“Samen. Ik ben eigenlijk altijd samen met mijn partner. We doen tot in het extreme aan toe alles samen. We doen nooit iets zonder elkaar.”

 Zon of sneeuw?
“Hmm.. deze vind ik lastig! Want ik vind de zon leuk, maar afgelopen april waren we in Thailand. Daar was het in de zon 49,5 graden, dus toen vond ik de zon niet zo heel leuk. En sneeuw vind ik erg mooi. De wereld ziet er dan altijd zo vredig uit. En ik vind skiën ook leuk. Moeilijk, moeilijk, moeilijk.. ik kan hier echt niet uit kiezen want vind het allebei heel fijn.”

Wil jij Debby welkom heten of een afspraak met haar inplannen? Stuur haar dan een berichtje op debby@sevenstars.nl  

Zoek jij ook een leuke stage?

Check dan onze vacatures.

BEKIJK ALLE VACATURE