Doorzoek website

Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste informatie

12.01.2024
1 minuten
Calista Dekker

New Star: meet Sofie

Calista Dekker
over ons

Onze eerste New Star van 2024: meet Sofie! Sinds 2 januari sparkt ze als onze Corporate Recruiter. Sofie woont in het gezellige Elburg met haar man en dochtertje van 1 jaar. Haar man is een keukenprins en Sofie kan daar écht van genieten. Om na een dag hard werken even stoom af te blazen, duikt ze graag de sportschool in. En in de zomer? Dan vind je haar op het Veluwemeer, waar haar ouders en schoonouders een boot hebben. Stiekem heeft Sofie de wens om zelf ook ooit zo'n drijvend paradijsje te hebben.

En dit nieuwe jaar betekent ook een nieuw jasje voor onze New Star interviews. Daarom vernieuwden we de dilemma’s. Lees je mee?

Leren in theorie of praktijk?
“Praktijk, ik heb school altijd leuk gevonden maar uiteindelijk heb ik in de praktijk toch het meeste geleerd. On the job maak je meer mee en het past ook bij mijn karakter. Ik ben een echte doener.”

Zelf koken of laten thuisbezorgen?
“Laten thuisbezorgen. Eigenlijk komt het nooit voor, want er wordt altijd voor mij gekookt. Maar als ik een keer zou moeten koken kies ik voor thuisbezorgd. En dan eet ik het liefst sushi.”

 Thuiswerken of op kantoor werken?
“Op kantoor, ik vind de dynamiek van kantoor leuk. Van het contact met collega’s word ik enthousiast. Daar ga ik wel op aan.”

Koffie of thee?
“Koffie. Ik hou ook van thee, maar als ik moét kiezen zeker koffie. Mijn favoriete kopje koffie is een cappuccino, maar ik lust het allemaal.”

Structuur of flexibiliteit?
“Moeilijk, ik ga goed op structuur maar hecht ook waarde aan flexibiliteit. Als ik echt moet kiezen dan ga ik toch voor flexibiliteit. Ik hou wel van een dynamische dag. Dat is juist wat ik ook leuk vind aan het werken met mensen. Mensen zijn altijd anders. Iedere dag is een avontuur omdat je niet weet wat er komt.”

Introvert of Extravert?
“Extravert. Daar hoef ik niet over na te denken, dat ben ik gewoon. Ik hou van een praatje, ik leg makkelijk contact en ik geniet daar ook van.”

Avontuurlijke of ontspannen vakantie?
“Ontspannen vakantie. Ik vind het heerlijk dat je op vakantie gewoon niet na hoeft te denken en dat het écht vakantie is. Lekker een boek lezen en kijken wat de dag brengt en doen waar je zin in hebt.”

Wil jij Sofie welkom heten of een afspraak met haar inplannen omdat je een leuke vacature hebt gezien? Stuur haar dan een berichtje op sofie@sevenstars.nl of 0613637689)

Zoek jij ook een leuke baan?

Check dan onze vacatures.

BEKIJK ALLE VACATURE