Doorzoek website

Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste informatie

31.01.2024
1 minuten

New Star: meet Suheyla

over ons

Meet Suheyla! Sinds 2 januari is ze onze nieuwe Business Unit Manager in Team Midden. Samen met haar partner en dochtertje woont ze in het gezellige Elburg. En ja, ze is de tweede New Star uit Elburg dit jaar. Zou daar iets speciaals in de lucht hangen?

In haar vrije tijd duikt Suheyla drie keer per week de sportschool in en pakt ze graag haar schetsboek erbij. Haar dochter heeft haar geïnspireerd om te gaan tekenen. Voor haar de perfecte manier om na een drukke werkdag haar hoofd leeg te maken. Gezelligheid met vrienden en lekker eten staan ook hoog op haar lijstje. In haar vriendengroepen wisselen ze gezellige diners en fine dining in chique restaurants af.

En van bijzondere momenten? Daar spaart Suheyla graag items van, zoals bioscooptickets van haar eerste date met haar partner tot vliegtickets van de allereerste family vacay met hun dochter. Ze brengt niet alleen haar skills maar ook gezelligheid naar Team Midden!

Inmiddels kennen jullie het: de 7 dilemma’s. We hebben ze Suheyla ook voorgelegd. Lees je mee?

Leren in theorie of praktijk?
“Praktijk. Ik ben een beelddenker, moet het echt voor me zien. Dus leren in de praktijk past hier beter bij.”

Zelf koken of laten thuisbezorgen?
“Beide wel, maar heeft wel écht met tijd te maken. Doordeweeks is het thuisbezorgen, in het weekend vind ik het leuk om zelf te koken en pak dan ook graag uit. Dat vind ik leuker.”

Thuiswerken of op kantoor werken?
“Op kantoor. Ik kan niet goed in stilte werken, hou echt van rumoer om me heen. Gelukkig kan ik me daar wel goed van afsluiten. De energie op kantoor vind ik altijd erg fijn. Ook als je even wilt sparren gaat dit op kantoor gewoon sneller.”

Koffie of thee?
“Koffie, heerlijk! Maar kan je het wel koffie noemen? Ik drink namelijk het liefst koffie met veel melk en een beetje suiker. Denk aan een cappucino of latte macchiato. Ik start de dag wel altijd met een kop thee, maar kan dan echt uitkijken naar dat eerste kopje koffie van de dag.”

Structuur of flexibiliteit?
“Structuur. Ja, daar houd ik van op ’t werk.”

 Introvert of Extravert?
“Ik denk zelf dat ik introvert ben. Maar ik kan ook wel extravert zijn. Ik heb zelf het idee dat het meer aangeleerd gedrag is. Vroeger hoorde ik bijvoorbeeld wel eens dat ik stil was en kreeg daar commentaar op. Dat probeerde ik dan aan te passen. Van nature ben ik wel een introvert.”

Avontuurlijke of ontspannen vakantie?
“Ja, een ontspannen vakantie. Dat hoeft voor mij dan niet zon, zee en strand te zijn. Het gaat mij dan meer om de omgeving, de mooie natuur en cultuur. Daar kan ik dan écht van genieten. Ik kom dan helemaal tot rust.”

Wil jij Suheyla welkom heten of een afspraak met haar inplannen? Stuur haar dan een berichtje op suheyla@sevenstars.nl of 0683917005)

Zoek jij ook een leuke baan?

Check dan onze vacatures.

BEKIJK ALLE VACATURE