Doorzoek website

Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste informatie

01.01.2021
1 minuten
Calista Dekker

New Star: meet Tamara

Calista Dekker
over ons

Deze ‘momfluencer’ is er maar druk mee: een groot gezin, groot bereik op social media én 40(!) boeken geschreven in de afgelopen jaren. This girl is on fire!

Maar ze vond het tijd voor een baan buiten de deuren van haar eigen huis. En die vond ze. Bij ons! Daar zijn wij natuurlijk héél blij mee. Op 11 april startte ze als Contractmanager in Team Noord. Het team in Groningen heeft er dus weer een sprankelende ster bij!

Inmiddels kennen jullie het: de 7 dilemma’s. We hebben ze Danique ook voorgelegd. Lees je mee?

Fiets of auto?
“Fiets, ik heb geen rijbewijs. Dus ik doe alles met de bakfiets! Ik ben te vaak gezakt voor mijn rijbewijs. Het wordt misschien wel eens tijd, want ’n rijbewijs is wel handig, maar ik red me eigenlijk prima met de fiets. Naar het werk ga ik met de trein. Het station is gelukkig bij ons thuis om de hoek!”

Werk of school?
“Werk. Ik ben echt een doener. Ik leer het beste in de praktijk. Ik wist nooit welke kant ik precies op wilde. Dus veel opleidingen geprobeerd, maar het was het allemaal nét niet. Uiteindelijk ben ik gewoon aan het werk gegaan en zeker door mijn eigen onderneming ben ik goed geworden in mijzelf dingen aanleren.”

Bootcamp of borrel?
“Borrel! Haha, ik ben niet de meest sportieve persoon. Ik moet zeggen dat ik niet heel erg veel drink hoor, maar de gezelligheid met familie of vriendinnen vind ik heerlijk.”

Ochtend of avond?
“Avond. Absoluut. Ik ben echt zo’n iemand die in de ochtend zegt ‘pfff, ik ben moe, vanavond ga ik op tijd naar bed!’, het lukt alleen nooit. Ik ben een echt avondmens! Snoozen doe ik ’s ochtends vaak ook te lang, waardoor ik altijd weer moet haasten. ‘Altijd laat, maar het wachten waard!’ zeg ik altijd maar, haha.”

Praten of luisteren?
“Beide. Moet ik echt kiezen? Ja? Oké, als ik écht moet kiezen dan: praten. Ik luister meestal wel heel goed, maar ik merk dat ik graag ergens op inhaak in dat verhaal van een ander en dan gauw begin te ratelen, haha!”

Alleen of samen?
“Samen. Ik kan heel goed alleen zijn en ik vind het af en toe ook echt heel fijn om alleen te zijn. Ik ben wel snel eenzaam. Dat is ook wel één van de belangrijkste redenen om weer buiten de deur te gaan werken, want altijd maar alleen thuis aan het werk zonder collega’s en gezelligheid is minder leuk.”

Zon of sneeuw?
“Zon. Ik ben een ontzettende koukleum, ik vind sneeuw verschrikkelijk! Ik had dit jaar op mijn verjaardag sneeuw, daar was ik gewoon een beetje chagrijnig om, haha!”

Wil jij Tamara welkom heten of een afspraak met haar inplannen? Stuur haar dan een berichtje op (tamara@sevenstars.nl of 0651033215).

Zoek jij ook een leuke stage?

Check dan onze vacatures.

BEKIJK ALLE VACATURE