Doorzoek website

Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste informatie

20.09.2022
1 minuten

Starring: IT's all about happiness

over ons

Het is de Week van het Werkgeluk. Een week waarin veel organisaties extra bezig zijn met het welzijn en geluk van medewerkers. Goed initiatief natuurlijk, doen we graag aan mee. Maar bij ons staat werkgeluk áltijd bovenaan de agenda. Voor onze IT’ers, maar ook voor onze Stars. Happy people is tenslotte better business. Heel belangrijk dus. En dat vinden onze mensen ook. Daarom gingen we ’t gesprek eens aan. Met Stan, Simon en Durvina. Wat werkgeluk voor hen betekent. Hoe wij als Seven Stars daaraan een bijdrage doen én hoe belangrijk zij het vinden. Read along!  

Als Seven Stars hebben we één ultiem doel: Werkgeluk voor alle IT’ers. Elke dag opnieuw. Mooi streven hé? Daar werken we iedere dag met onze (inmiddels bijna) 50 Stars heel hard aan. Maar als onze Stars de IT’ers blij moeten maken – dan moeten zij natuurlijk zelf ook blij zijn. En daarom ben je bij Seven Stars regisseur van je eigen (werk)geluk! Wij zijn ervan overtuigd dat als je écht op je plek zit en je doet wat je leuk vindt, je ultiem (werk)geluk kunt ervaren.


What makes you spark?
Wij geloven dat (werk)geluk begint bij jezelf. Iedere Star staat zelf aan de lancering van zijn/haar leven en de stuwkracht van zijn/haar loopbaan. Ze zijn dus regisseur van hun eigen (werk)geluk. Zie het als een sterrenstelsel. We willen iedere Star laten sparken én in het sterrenstelsel zijn ontelbare mogelijkheden. Wij als Seven Stars creëren en onze Stars bepalen zelf de vliegroute.

“Voor mij is werkgeluk ook energie en zin hebben om naar je werk te gaan. Iedere dag weer. En het als team te doen. Vertrouwen in elkaar. Dat je elkaar kunt helpen, ik kan bij mijn collega’s terecht.” - Durvina

Let’s make them spark
Wat bieden wij onze Stars dan met dat sterrenstelsel? Een actieve bijdrage vanuit Seven Stars – wij denken met je mee, altijd -, de ruimte voor persoonlijke ontwikkeling én doorgroeimogelijkheden. Waar moet je dan aan denken? Gesprekken met je manager over je groeipad. Alle Stars stellen doelen op waaraan ze willen werken. Daarnaast heeft iedereen een opleidingsbudget. Die kunnen ze mooi gebruiken om die doelen te behalen. Wil je beter met je agenda kunnen omgaan? Workshop Timemanagement wordt geregeld. Het vergroten van kennis zorgt voor groei.

“Ik merk dat mijn ontwikkeling voorop staat en dat daar veel aandacht voor is. Je hebt gesprekken met je manager waarbij er wordt gecheckt hoe het gaat, of je stappen maakt en wat je daar nog meer voor nodig hebt.” – Stan

Rising Stars
We kijken naar de talenten van elke Star. We luisteren, sparren en denken mee. Zo proberen we hun talenten óptimaal te benutten. Zo is onze Ryan doorgegroeid van IT Recruitment Consultant naar onze eigen Corporate Recruiter. En heeft Yannick een traject gevolgd waarbij hij zich heeft kunnen ontwikkelen tot Accountmanager. Ook onze Stan is inmiddels begonnen aan dit traject en is blij dat hier aandacht voor is. “Elke week praat ik bij om te kijken hoe ik de juiste stappen kan maken om dat doel te behalen.”

De 3V’s: vrijheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid
Binnen Seven Stars hebben we het niet zo op hiërarchie. We geloven in vrijheid en gaan ervan uit dat onze Stars hun verantwoordelijkheid nemen. We vertrouwen ze. “Wanneer je inzet toont en goede input levert dan krijg je vanuit het team en de managers ook het vertrouwen dat het goed gaat.” vertelt Simon.

“Autonomie. Niemand die de hele tijd naast je staat om te kijken op welke knoppen je drukt. Nee, je voelt het vertrouwen en dat werkt heel fijn.” - Simon

Never underestimate the power of: FUN
De onmisbare factor. Fun. Gezelligheid. Lachen. Gekkigheid. Wij zien fun als dé kracht achter de verbinding en als schakel in grote successen. Regelmatig vieren we daarom een fuifje samen. Stilstaan bij kleine én grote successen vinden we belangrijk. Want deze resultaten behalen we samen. Teamwork. Door elkaar te helpen en samen die schouders eronder te zetten. Ook sportief zijn samen doen we graag. Zo deden er een tijdje terug Stars mee aan de Yu Man Obstacle Race. Ook onze Stan: “Je ziet je collega’s ook eens van een andere kant. Door de modder banjeren samen. Je sleept elkaar er doorheen en je gaat samen over die finish. Dat is ook iets wat je hier op de werkvloer ziet: teamwork. Dat staat symbool voor hoe we hier met elkaar omgaan.”

Wil jij ook ultiem werkgeluk ervaren? En daar vooral zelf de regie op hebben? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe Stars. Join our team. Alle vacatures vind je hier.

Zoek jij ook een leuke stage?

Check dan onze vacatures.

BEKIJK ALLE VACATURE