Doorzoek website

Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste informatie

01.01.2018
1 minuten
Inge de Kruijf - Herbrink

Een nieuwe collega: meet Richelle van Ravenzwaaij

Inge de Kruijf - Herbrink
over ons

Nadat maandag stagiaire Suzanne Schaafsma van start is gegaan, mochten we een dag later ook de nieuwe recruiter Richelle van Ravenzwaaij verwelkomen. Deze Italian lover is geboren in een klein boeren dorpje Wenum-Wiesel, net naast Apeldoorn. Een slimme dame met een lange adem. Want na de Havo is ze eerst gestart met de opleding Theatermanagement in Utrecht. Dit was niet helemaal haar ding. Daarom is ze Hoger Toeristisch en Recreatief Onderwijs (HTRO) gaan studeren in Deventer. Vervolgens heeft ze in Juni 2017 haar Bachelor of Business Administration gehaald.

Tijdens en na d’r studie heeft ze veel gereisd; Lissabon, Valencia en Londen heeft ze inmiddels al bezocht. Nu gaat het ‘echte’ leven beginnen en gaat ze starten met haar eerste echte job. Natuurlijk hebben we Richelle ook aan ons vragenvuur onderworpen.

Wat is je favoriete reclameslogan?
‘Het komt wel goed schatje’, van Roosvicee.
Wat er ook gebeurt, er komt een moment dat het wel weer goed komt en daar moet je ook in blijven geloven.

Als ik een dier was, dan was je een?
Een vogel. Niet perse door de uitspraak ‘zo vrij als een vogel’, maar wel omdat het mij heel gaaf lijkt om te kunnen vliegen. Dat zou ook de superkracht zijn die ik zou kiezen als ik daar de mogelijkheid toe had.

Wat was je eerste bijbaantje?
Heel toepasselijk bij de vorige vraag… Toen ik een jaar of 14 was, ben ik gaan werken in een valkparkietenkwekerij. Het belangrijkste wat ik daar deed: het knuffelen met de parkietjes om ze tam te maken. Een bijbaan als parkietknuffelaar… dat kunnen niet veel mensen zeggen volgens mij.

Fiets of Auto?
Ik doe eigenlijk alles met de auto. Sinds vorig jaar ben ik de trotse bezitter van een Volkswagen polo 1.4. Hierin scheur ik eigenlijk overal naartoe. Is het mijn droomauto? Nee, zeker niet. Als dat zo was, dan zou ik nu een Mini Cooper rijden.

Waar word je echt heel blij van?
Fijne momenten samen met mijn vrienden en familie. Daar word ik intens gelukkig van! Ik ben een echt familiemens en mijn neefje en nichtje betekenen alles voor me. Daarnaast vind ik het heel erg fijn om samen met vrienden leuke dingen te doen. Dat kan een wijntje op de bank zijn, maar bijvoorbeeld ook een dagje weg of een avondje naar de bioscoop. Samengevat wordt ik dus heel blij van de fijne momenten die ik beleef samen met de mensen waar ik om geef.

Waar sta jij over vijf jaar?
Dat is lastig om nu al in te schatten. Ik sta aan het begin van mijn carrière en hoop natuurlijk wel over 5 jaar al gegroeid te zijn en mijn junior functie te hebben ingeruild. Ik heb op dit moment nog geen idee wat de toekomst mij gaat brengen, maar ik hoop wel dat ik over 5 jaar nog enorm veel plezier in mijn werk heb. Daarnaast hoop ik op privé-gebied tegen die tijd een leuk huis te hebben gekocht en misschien zelfs al wel een kindje te hebben gekregen. 

Wat maakt jou nu zo typisch Richelle?
Ik sta altijd voor je klaar, wat er ook is. Ben een echt mensen-mens, maar daarnaast ook lekker gek. Ik werd door mijn opa altijd beschreven als de clown van de familie, dat zegt al wel genoeg.

Zoek je nu een nieuwe opdracht? Neem gerust contact op met Richelle. Dit kan door een email te sturen naar richelle@sevenstars.nl. Ze drinkt graag een kop koffie met je om je wensen te bespreken. 

Zoek jij ook een leuke baan?

Check dan onze vacatures.

BEKIJK ALLE VACATURE