Doorzoek website

Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste informatie

17.05.2022
3 minuten
Geschreven door Babs

In gesprek met een IT-professional: Jarno Vogelzang

Geschreven door Babs
over ons

Als Seven Stars doen we elke dag ons úíterste best om onze opdrachtgevers te voorzien van de beste dienstverlening. Dit doen we door de best passende IT-professionals aan ze te matchen. Die IT-professionals maken dagelijks het verschil. Hoog tijd om er weer ‘ns eentje in ‘t zonnetje te zetten.

Onze Karen spreekt dit keer Jarno Vogelzang tijdens één van haar fieldmanagement afspraken. Jarno werkt op dit moment bij Engie als PHP ontwikkelaar. We zijn er inmiddels helemaal aan gewend geraakt, die digitale meetings. Dus zo ook vandaag: Karen spreekt Jarno via Teams.

Nieuwsgierig naar wat Jarno doet? En hoe het hem bevalt bij één van onze top opdrachtgevers? Check IT out…

Laten we beginnen met ‘n kort voorstelrondje, Jarno. Vertel! Wie ben je en wat doe je? “Nou, ik ben dus Jarno. 22 jaar en ik werk momenteel als PHP ontwikkelaar bij Engie in Zwolle. Daar ontwikkelen we de Engie app. Een mobiele applicatie waarmee klanten inzicht krijgen in hun stroom- en gasverbruik (handig in deze dure tijden) en waarbij ze in een ‘Mijn Omgeving’ persoonlijke instellingen kunnen aanpassen. Mijn specifieke rol zit ‘m vooral in de laag tussen de app en de back end systemen. Die Mobile Gateway is geschreven in PHP en daar ontwikkel ik samen met mijn team aan. Super gaaf om te doen!”

Dat klinkt inderdaad als een leuke uitdaging en ‘n mooie klus. Met hoeveel mensen werk je dan aan zo’n app? “Dat verschilt natuurlijk per organisatie, maar ik werk met zo’n 12 tot 13 teamleden. Het team bestaat uit testers, Android en iOS ontwikkelaars, PHP ontwikkelaars, IT specialisten, analisten en natuurlijk een teamleider. Het is een super fijn én gezellig team. We werken onwijs goed samen, het is echt een geoliede machine. Door die samenwerking creëren we super mooie resultaten!”

"Ik ben als ‘nieuwkomer in dit team op deze trein gesprongen’ en die loopt gewoon hartstikke lekker. De samenwerking gaat heel goed.”

Klinkt als een warm nest! Heb je ook genoeg uitdaging in deze klus? “Zeker weten! Bij mijn vorige opdracht werkten we met een ander framework, dus deze is weer ‘nieuw’, dat zorgt ervoor dat ik weer genoeg kan leren. En mijn collega ontwikkelt nét weer even anders, zit al langer in het vak en daar kan ik me dus ook echt aan optrekken. Sowieso is het team geweldig. Op donderdagen werken we samen op kantoor en spelen we potjes tafelvoetbal. Ondanks dat ik ‘extern’ ben, ben ik gewoon onderdeel van het team en de organisatie. Als ze me een verlenging bieden bij Engie, dan ga ik er zeker voor.”

We zijn blij te horen dat deze interim opdracht je goed bevalt. Máár we zijn best wel nieuwsgierig waarom je zo jong als zzp’er aan de slag gegaan bent. “Ik zie eigenlijk alles als een roeping van boven. Vorig jaar hebben jullie mij via LinkedIn benaderd, toen werkte ik al gedeeltelijk als freelancer en voor een ander bedrijf. Maar toen werden er deuren voor mij geopend naar het ‘volledig-aan-de-slag-gaan-als-freelancer’. Dat heb ik dus toen ook gekozen. Het leuke aan freelancen vind ik dat je een aantal maanden op een klus zit, dan weer hier en dan weer daar. Het is telkens een nieuwe uitdaging, je leert nieuwe mensen kennen, krijgt een kijkje in een andere keuken en daar probeer ik altijd het maximale uit te halen!”

"Software ontwikkelen vind ik super gaaf om te doen! Het is mijn passie. Dingen bouwen die er nog niet zijn. Vanuit rauwe tekst iets bouwen, zo gebeuren er geweldige dingen!”

Klinkt als een perfecte match, jij en Engie. Uiteindelijk is dit nu dus je 2e klus via Seven Stars. Hoe is dat? Die samenwerking? “Mijn vorige opdracht was mijn 1e opdracht via een tussenpartij, dat was voor mij echt helemaal nieuw. Welke verzekeringen moet je hebben als freelancer, hoe zit het wettelijk, overeenkomsten door kijken: jullie hebben me toen goed geholpen. De samenwerking is professioneel en het zijn korte lijntjes, dat schakelt snel en fijn. Ook bij jullie voelde het als een warm welkom. Ik krijg natuurlijk wel meer berichten op LinkedIn, maar dat is altijd vrij koud en gaat vooral om hoe snel ze me op die klus kunnen krijgen. Dat gevoel had (en heb) ik bij jullie niet. Jullie kijken écht naar wie de beste kandidaat is voor de klus en denken met mij mee. Toen ik een tijdje terug aan gaf dat mijn opdracht ten einde kwam, zijn jullie meteen aan de slag gegaan. En zo zit ik nu op deze TOP klus bij Engie!”

Ben jij nou ook op zoek naar die TOP opdracht? Of wil jij weten of werken als zzp’er wat voor jou is? Wij helpen je graag. Van A tot Z. Check onze 'professional' pagina of neem contact op met Karen. (0612787964 / karen@sevenstars.nl)

Zoek jij ook een leuke stage?

Check dan onze vacatures.

BEKIJK ALLE VACATURE