Doorzoek website

Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste informatie

01.02.2024
1 minuten

Kijkje in de stagedag van Calista

over ons

Het is weer tijd voor een exclusief kijkje in de werkdag van één van onze Stars. Dit keer neemt Calista, onze stagiair marketing & communication, je mee. Zij doet haar afstudeeronderzoek bij ons en werkt daarnaast vier dagen in de week mee in het MarCom team. Ben je benieuwd hoe haar werkdag eruitziet? Read along!

7:45 uur
De vogeltjes van mijn wake-up light beginnen te fluiten, dat betekent dat het toch echt tijd is om m’n bed uit te komen. Het is vandaag kantoor dag dus ik kleed me aan en ga in de woonkamer op de bank zitten. We kijken samen het nieuws met een kopje thee. Daarna ga ik me verder klaarmaken voor de dag.

8:40 uur
Ik hoef maar 8 minuutjes te fietsen naar Seven Stars. Het voelt echt als een luxe om op de fiets naar stage te kunnen gaan. (Vooral als het niet regent)

8:55 uur
Iedereen van mijn team druppelt binnen en we kletsen even bij over ons weekend. Ik zie dat mijn bestelling is binnengekomen voor ons blue monday pakketje, hier ga ik later vandaag nog mee bezig…. Ik zet een kopje koffie, pak een appel uit de ‘fruit op je werk’ mand en maak een bakje yoghurt. Daarna open ik mijn mail en check ik m’n to-do list voor de dag.  

9:30 uur
Over 2 weken staat de ‘Happy New Year Roadshow’ op de planning. Tijdens deze Roadshow gaan we aankondigen dat we onze doelen voor 2023 hebben behaald en daarom op reis gaan. Vandaag heeft Sarina een eerste meeting met de reisadviseur die ons gaat helpen. Ik ga met haar mee om mee te denken over hoe het reisje eruit gaat zien en meer te leren over hoe de organisatie van zo’n trip in z’n werk gaat. Super tof!

10:30 uur
Voor de aankondiging van deze trip delen we Seven Stars sweaters uit aan al onze Stars. Kunnen ze mooi in shinen als we weggaan. Hiervoor heb ik contact gehad met verschillende leveranciers. Ik ga even met Corianna zitten om deze offertes te bespreken. We maken een beslissing en ik geef de leverancier groen licht op de productie van onze sweaters.

11:00 uur
Ik stap in de auto en ga naar de Sligro om popcorn en M&M’s te halen voor in het Blue Monday pakketje.

12:00 uur
Als ik terug ben, is het alweer lunchtijd. We hebben met een grote groep collega’s afgesproken om vis te gaan eten in de stad. We lopen met z’n allen richting de visboer in Zwolle centrum. Erg gezellig om met collega’s uit andere teams bij te kletsen.

13:30 uur
Mijn stage duurt in totaal 9 maanden. Het is een afstudeerstage dus ik ben ook bezig met mijn scriptie. Voor mijn onderzoek interview ik verschillende collega’s. Ik bereid me even voor op het volgende interview dat ik zo heb.  

15:00 uur
Op 15 januari is het blue monday. Om onze collega’s te verrassen ben ik bezig geweest met een ‘feel good monday’ pakket. Hierin zit een Pathe thuis cadeaukaart om een feel good movie te kijken, popcorn, m&m’s en een kaartje die ik ontworpen heb. Ik ga ze alvast inpakken zodat we deze volgende week kunnen versturen naar alle collega’s.

17:00 uur
Het kostte meer tijd dan verwacht om 47 pakketjes te maken. Het is alweer tijd om naar huis te gaan! M’n vriendin werkt tegenover ons kantoor. We fietsen samen richting de stad om gezellig pizza te eten bij de pizzabakkers. Daarna lopen we nog even de stad in want het is koopavond in Zwolle.

Heb jij zin om tijdens je stage de touwtjes in handen te nemen? Check dan hier onze vacatures.

Zoek jij ook een leuke stage?

Check dan onze vacatures.

BEKIJK ALLE VACATURE