Doorzoek website

Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste informatie

23.02.2023
1 minuten
Kirsten

Kijkje in de werkdag van Richelle

Kirsten
over ons

Heb je altijd al willen weten waar onze medewerkers zich mee bezig houden op een werkdag? Vandaag geven we je een kijkje in de werkdag van Richelle, onze Fieldmanager in team Belastingdienst. Let’s go! 

7:10 uur 
Het is tijd voor mij om op te staan! Vandaag iets later dan normaal, want ik hoef pas om 09.00 uur in Deventer te zijn. Sinds vorige week woon ik net over de grens bij Losser in Duitsland, dat is ongeveer een uurtje rijden. 

7:50 uur 
Dit keer stap ik niet alleen in de auto. Mijn hond Tess gaat vandaag gezellig mee op pad. Wat daar de reden van is? Daar vertel ik zo meer over. 

9:00 uur 
Tess en ik zijn aangekomen bij de fotostudio van Sjoerd fotografie in Deventer. In februari ben ik vijf jaar in dienst bij Seven Stars en dat betekent dat ik nieuwe foto’s mag maken voor onze website. Op onze teampagina gaan we op de foto met ‘iets’ wat bij ons past en ons typeert. En je raadt het waarschijnlijk al: dat is de reden dat Tess vandaag met mij mee is! Ze mag met mij op de foto aangezien ik een echte ‘hondenmama’ ben. 
 
9:30 uur 
Eerst drinken we een lekker kopje koffie. Daarna is het tijd om de foto’s te gaan maken. Ook mijn collega’s Dedmer en Jorg zijn vandaag van de partij om (nieuwe) foto’s te maken en Babs is mee om ons te helpen. Deze hulp kan ik zeker gebruiken, want op de foto gaan is niet één van mijn beste kwaliteiten. 

11:15 uur 
We zijn klaar! De foto’s zijn heel leuk geworden en we gaan nu door naar Zwolle. Op dinsdag en donderdag werkt mijn team namelijk altijd op kantoor. Normaal gaat Tess niet mee, maar vandaag maken we hier natuurlijk een uitzondering voor. Ben je trouwens benieuwd naar de foto’s? Deze komen binnenkort online op onze website! 
 
12:00 uur 
Tegen de middag kom ik aan op kantoor. Ik kan mijn jas aanhouden, want we wandelen even het centrum in om samen te lunchen. Iedereen heeft zin in vis, dus we gaan naar de visboer toe. 
 
12:50 uur 
We zijn terug op kantoor. Dit is het eerste moment vandaag dat ik mijn laptop open. Eerst werk ik even mijn mail bij en bel ik twee gemiste oproepen terug. 

14:00 uur 
Binnen ons team heb ik naast m’n fieldmanagement rol ook een faciliterende en ondersteunende rol. Samen met onze Business Unit Manager Sheelagh heb ik een partnerplan opgezet die ik verder aan het uitwerken ben. Ook plan ik samen met Sabine (onze IT Recruiter) een aantal momenten in waarin we met elkaar kunnen meekijken in de dagelijkse werkzaamheden. Sinds januari werken we namelijk met een buddysysteem. Het idee hiervan is dat we van elkaar leren en dat we uiteindelijk elkaars werkzaamheden tot zekere hoogte kunnen overnemen. 

15:00 uur 
De middag heb ik nog twee fieldmanagementgesprekken gepland staan. Dit doe ik vandaag via Teams. Maar ik ga ook regelmatig naar de Belastingdienst toe op locatie. De teams werken nog veel hybride, waardoor niet iedereen altijd op locatie aanwezig is. De verhouding van deze gesprekken is 50% op locatie en 50% via teams. 

16:15 uur 
De dag vliegt voorbij, het is ondertussen alweer vier uur geweest. Voor volgende week plan ik nog een aantal fieldmanagementgesprekken in met ingezette professionals. Ook zorg ik ervoor dat mijn mail up to date is. Ik vind het altijd lekker om aan het eind van de dag alles weer op orde te hebben, zodat ik de volgende dag met een opgeruimde mailbox kan beginnen. 

17:30 uur 
Het is tijd om de laptop weer dicht te klappen. Eerst ga ik nog eten bij een vriendin in Zwolle voordat ik weer richting huis ga. We besluiten lekker iets te bestellen en een filmpje te kijken op de bank. Een avondje lekker rustig aan doen, daar kan ik altijd erg van genieten! 

Zoek jij ook een leuke stage?

Check dan onze vacatures.

BEKIJK ALLE VACATURE