Doorzoek website

Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste informatie

07.03.2023
1 minuten

New 'STAR'giair: meet Robin

over ons

Daar is nóg een nieuwe ‘STAR’giair. Meet Robin. Op 6 februari is hij begonnen aan z’n afstudeerstage in team West. Tijdens zijn opleiding Commerciële Economie op het Windesheim heeft hij al veel geleerd over verkoop en sales. Tijd voor Robin om deze skills verder te ontwikkelen! En sportief? Dat is Robin wel. Van voetballen in een vriendenteam (waar de 3de helft natuurlijk heel belangrijk is) tot padellen met familie en vrienden. Oh… en Robin kan het elk jaar niet laten om de nieuwste FIFA aan zijn game collectie toe te voegen.

Wil jij Robin ook een beetje leren kennen? Wij hebben hem onze 7 dilemma’s voorgelegd. Lees je mee?

Fiets of auto?
“Fiets. In mijn dorp is alles met de fiets te doen. Als ik grotere afstanden moet afleggen dan pak ik de auto. Ik ben ook wel sportief, dus als het kan pak de fiets.”


Werk of school?
“Dan kies ik toch voor werk. Als ik straks ben afgestudeerd heb ik er 5 jaar aan studeren opzitten. Wat mij betreft is dat wel lang genoeg. Ik ben dan ook écht toe aan werk, maar wel met een mooi papiertje op zak.”

Bootcamp of borrel?
“Borrel. Een bootcamp, daar ben ik niet van. Achter een bal aanrennen zoals bij voetbal vind ik wel leuk. Een borrel is het altijd gezellig. En als er 1 ding is waar ik van houd dan is dat gezelligheid.”


Ochtend of avond?
“Avond. Denk ik aan avond, dan denk ik aan gezelligheid. Borrelen of met vrienden iets doen doe je toch eerder in de avond. Het is ook niet dat ik een geen ochtendmens ben. Nu ik stageloop ga ik rond 7 uur richting Utrecht. Best vroeg, maar heb daar geen problemen mee. Zo ben ik lekker op tijd in Utrecht en hoef ik geen file te rijden."

Praten of luisteren?
“Luisteren. Ik praat niet zo graag over mezelf. Ik vind het veel leuker om verhalen van een ander te horen! Maar praten, dat kan ik ook wel hoor.”


Alleen of samen?
“Alleen. Ik hou van gezelligheid en leuke dingen doen met m’n vrienden, maar alleen zijn is zo af en toe ook fijn. De sociale batterij moet ook opgeladen worden en dat doe ik door alleen te zijn.”


Zon of sneeuw?
“Dit vind ik een lastige… Ik ga toch voor sneeuw. Als ik zou moeten kiezen tussen een zonvakantie of wintersportvakantie dan ga ik toch voor wintersport. Al ben ik al een tijdje niet meer op wintersportvakantie geweest. Ik vind wintersport fantastisch en al helemaal met de zon erbij.”

Wil jij Robin welkom heten of hem succes wensen met zijn stage? Stuur hem dan een berichtje op robin@sevenstars.nl. Zoek jij ook een leuke stage? Check dan hier onze vacatures.

Zoek jij ook een leuke stage?

Check dan onze vacatures.

BEKIJK ALLE VACATURE