Doorzoek website

Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste informatie

01.01.2022
1 minuten
Geschreven door Babs Hogeveen

New Star: meet Carmen

Geschreven door Babs Hogeveen
over ons

Ons team heeft ver(ster)king: Carmen! Deze New Star ging afgelopen maandag bij ons aan de slag als HR medewerker. Na het eerste gesprek wist ze het al, ze liep na het gesprek de deur uit met het gevoel: “wow, dit is leuk!”. En nu zit ze hier. Ze heeft al veel ervaring binnen arbeidsbemiddeling, maar wilde vooral het bemiddelen achter zich laten en zich focussen op HR zaken. Van personeelsdossiers en overeenkomsten tot werkgeluk, Carmen staat klaar vanaf nu klaar voor onze collega’s.

Haar vrije tijd brengt ze vooral door op het water met haar eigen boot. Want hoe kan het ook anders als je in Giethoorn woont! Het liefst is ze onder de mensen, want deze dame is gek op gezelligheid.

Jij wilt Carmen nu vast ook graag beter leren kennen! Ook haar hebben we weer onze 7 dilemma’s voorgelegd. Lees je mee?

 Fiets of auto?
“Auto. Ik heb niet eens een fiets, haha! Ik heb ‘m niet nodig. In Giethoorn doe ik alles lopend en als ik verder weg moet of grote boodschappen ga doen ga ik met de auto. Mijn man heeft bijvoorbeeld ook geen fiets. Als we er eentje nodig zijn, dan pakken we wel een oud barrel van de jongens!”

Werk of school
“Werk. Echt leren op school vind ik niet heel leuk, maar alleen als het ergens voor dient! Zoals een verdieping van mijn werk in korte en behapbare trainingen. Ik ben ook echt een autodidact, Google is my best friend!”

Bootcamp of borrel?
“Borrel! Ja, gezelligheid, dat is het. Wijntje met vriendinnen of een desperado’tje op de boot. Wij hebben ook echt wel ‘stuif es in’ thuis, altijd al gehad. Vrienden die altijd gewoon langskomen, de deur staat altijd open. Ik heb ook echt een horeca hart, dus dat zit er wel een beetje ingebakken!”

Ochtend of avond?
“Avond, denk ik. Ik ben ook niet echt géén ochtendmens hoor. Als je me dit 10 jaar geleden gevraagd had dan had ik volmondig avond gezegd. En toen de kinderen klein waren stond ik natuurlijk altijd vroeg op. Ik sta trouwens nu nog steeds op met de jongens. Smeer de broodjes en zeg ze gedag, ik pamper ze misschien wat, maar ach ik vind het gewoon gezellig!”

Praten of luisteren
"Praten. Ja, ik praat denk ik wel veel. Ik kan ook heus wel luisteren hoor, dat heb je ook nodig om te kunnen praten. Ik ventileer in ieder geval wel hoe ik me voel en verder ben ik ook gewoon graag tussen de mensen. Ik hou wel van een babbeltje!”

Alleen of samen?
“Samen. Met gezin of met vrienden. Maar, ik ben wel te weinig alleen. Daar zou ik af en toe wat meer ruimte voor moeten maken, hoe gezellig het ook is met elkaar, even alleen zijn is heel gezond. Wandelen vind ik daarom denk ik ook fijn, dan ben ik even op mezelf.”

Zon of sneeuw?
“Zon! 100%! Ik vind wintersport bijvoorbeeld ook heel tof, maar wel met zon. Dus ja eigenlijk is het antwoord gewoon zon, haha! Al vind ik tegenwoordig de wintersport wel duur, dan ga ik net zo lief twee keer op zomervakantie, naar Ibiza bijvoorbeeld! Dat vind ik zo’n fijn eiland, die vibe, de vrijheid.. fantastisch!”

Wil jij Carmen welkom heten of een afspraak met haar inplannen? Neem dan contact met haar op! (carmen@sevenstars.nl / 0682716055)

Zoek jij ook een leuke stage?

Check dan onze vacatures.

BEKIJK ALLE VACATURE