Doorzoek website

Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste informatie

01.01.2022
1 minuten

New Star: meet Josie

over ons

Ze is er per toeval ingerold, maar inmiddels weet ze het zeker: recruitment is haar ding. Met 3 jaar recruitmentervaring op zak is Josie ons team in Noord-Nederland komen versterken. Haar eerste week zit er alweer op. En dat beviel goed: “Ik heb me vanaf het begin heel welkom gevoeld en dat is nog steeds zo. Iedereen is heel open en geïnteresseerd. Dat voelde meteen goed, vanaf het eerste gesprek.”

Wil je Josie alvast een beetje leren kennen? We hebben haar onze inmiddels bekende 7 dillema’s voorgelegd! Lees je mee?

Fiets of auto?
“Auto. Ik kon fietsend naar mijn vorige werk. Dat is nu iets langer. Van Bovensmilde naar Zwolle is het 40 minuten met de trein. En 55 minuten met de auto. Om lekker rustig wakker te worden kies ik dan toch voor de trein ook al heb ik thuis een hele leuke auto staan. Dus eigenlijk ga ik het liefst met de auto, maar de trein is nét wat relaxter!”

Werk of school?
“Dan kies ik voor werk. Ik volgde de studie Facility Management met een minor HRM en dat vond ik best wel pittig. Ik merk wel dat ik het heel leuk vind om tijdens het werk trainingen te volgen. Zo kan ik alles wat ik leer gelijk toepassen in de praktijk. Dat voelt veel beter!”

Bootcamp of borrel?
“Ik sport graag. Ik fitness uitgebreid, wat nu natuurlijk wel lastig is. Al lukt het me wel om het vol te houden, zelfs tijdens corona. Maar ik moet zeggen, de borrel is ook wel heel leuk. En als ik moet kiezen, kies ik toch voor de borrel. Gezellig met collega’s, vrienden en familie.”

Ochtend of avond?
“Ik ben echt een ochtendmens. Als de wekker gaat, sta ik gelijk op. Aan ‘snoozen’ doe ik niet. Ik ben ’s ochtends en ’s middags wel op m’n best. Ik kan dus ook prima om 7.00 uur in de sportschool staan.”

Praten of luisteren?
“Ik ben wel iemand die luistert. Als iemand een probleem of vraag heeft, kun je bij mij terecht. Dat moet ook wel in dit werk. Maar luisteren past ook gewoon het best bij mij.”

Alleen of samen?
“Samen zijn vind ik fijn. Samen met collega’s of vrienden wat leuks te doen. Maar ik kan ook gerust op een zaterdagmiddag met Netflix aan op de bank hangen in m’n eentje.”

Zon of sneeuw?
“Ik ben wel echt van het skiën. Dit doe ik al vanaf mijn 10e, maar mijn vriend heeft liever zonvakanties. Ik geef hem nu een beetje de schuld, maar ik vind het zelf ook echt heerlijk, haha. Lekker met een handdoek op het strand liggen. Eigenlijk is een beetje van beide voor mij perfect!”

Wil jij Josie welkom heten of een afspraak met haar inplannen? Neem dan contact met haar op (0682147652 / josie@sevenstars.nl).

Zoek jij ook een leuke baan?

Check dan onze vacatures.

BEKIJK ALLE VACATURE