Doorzoek website

Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste informatie

01.01.2022
1 minuten

Returning Star: Dedmer

over ons

Hij is voor velen al een bekend gezicht. Vorig jaar namen we afscheid van hem en vorige week ontvingen we hem weer met open armen: onze nieuwe recruiter Dedmer. Want Dedmer maakt contact écht persoonlijk, is een sfeermaker en is goed in wat hij doet. Vanaf nu gaat hij zijn dromen verder laten uitkomen op zijn oude nest. We stelden hem een paar prangende vragen. Lees je mee?

Waarom ben je teruggekomen?
“Ik miste de sfeer. Er is hier een informele sfeer en persoonlijke betrokkenheid. Ook het stukje kwaliteit leveren wat altijd vooraan moet staan, miste ik. Daarom heb ik Jack gevraagd of hij nog een plekje vrij had in zijn team, Team Noord.”

Wat gaat er nu voor jou veranderen?
“Ik trad in april 2020 uitdienst als IT-recruiter. Vanwege mijn ambities als Accountmanager ben ik bij een ander bedrijf gestart. En omdat mijn ambities daar nog steeds liggen, zijn we gaan kijken naar een groeitraject. Ik start wel als IT-recruiter, maar ik mag nu ook al opdrachtgevers persoonlijk helpen. Als Accountmanager. Voor hen ben ik verantwoordelijk voor fieldmanagement en een stukje rapportage. Uiteindelijk ga ik steeds meer richting die kant. Het doel is om in september 100% accountmanagement te gaan doen. Ik heb echt onwijs veel zin om bij Seven Stars mijn nieuwe rol te gaan vervullen!”

Waar kijk je het meest naar uit?
“Het samenwerken met René. Samen pakken we onze nieuwe opdrachtgever DUO (Dienst Uitvoering Onderwijs) op. Ontzettend leuk dat ik al bij een leveranciersmeeting aanwezig mocht zijn. Dat had ik voorheen niet en dus zie ik echt al meteen verschil!

Verder kijk ik uit naar de samenwerking met het hele team. Ik ken bijna iedereen en dus weet ik nu al dat het goed zit.

Ik heb onwijs veel zin om bij onze opdrachtgevers langs te gaan. Dat vond ik bij mijn vorige baan wel echt een van de leukere dingen. Zien hoe het daar is en hoe het daar eraan toe gaat. Dat is uiteindelijk ook waar het gebeurt. Het zorgt ervoor dat mijn beeld van opdrachtgevers duidelijker wordt en ik onze professionals alleen maar beter kan helpen!”

Wil jij Dedmer welkom heten of een afspraak met hem inplannen? Neem dan contact op met Dedmer (0682154632 / dedmer@sevenstars.nl). 

Zoek jij ook een leuke baan?

Check dan onze vacatures.

BEKIJK ALLE VACATURE