Doorzoek website

Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste informatie

08.03.2022
3 minuten

Starring Sheelagh: haar nieuwe rol als Key Accountmanager Belastingdienst

over ons

Voor velen een bekend gezicht: onze Sheelagh. Ze hoort inmiddels bij het meubilair zoals ze dat zeggen. In 2013 startte ze als IT Recruiter en groeide gauw door naar Accountmanager. Inmiddels is ze één van onze meest ervaren collega’s. Ze runt sinds afgelopen januari Team Belastingdienst, het grootste account van Seven Stars. Bijna 9 jaar Seven Stars en een switch in rol. Tijd voor ‘n bakkie. Let’s go!


Laten we beginnen met 9 jaar Seven Stars. Hoe is dat nou? “Haha, lang! Nou, ik moet wel zeggen dat ik niet verwacht had dat ik per se ergens zo lang zou werken. Ik kwalificeer mezelf nog (net) als millennial en die werken doorgaans niet heel erg lang bij één organisatie. Maar, dat zegt natuurlijk wel wat.”

“Toen ik begon was ik de eerste recruiter. Marius deed nog accountmanagement. Ik werkte toen voor alle klanten. Opdrachtgevers zoals bijvoorbeeld Engie hadden we in die tijd al. Toen ik er een paar maanden werkte kwam de Belastingdienst erbij. Dus vanaf de allereerste aanvraag van de Belastingdienst ben ik betrokken, hoe leuk is dat?! De Belastingdienst is ondanks dat het één organisatie is, super afwisselend. Het bestaat uit veel onderdelen die los van elkaar opereren. Zo is het dus net alsof je voor veel verschillende bedrijven werkt.”

Toen ik een paar maanden bij Seven Stars werkte kwam de Belastingdienst erbij. Dus vanaf de allereerste aanvraag van de Belastingdienst ben ik betrokken, hoe leuk is dat?!”

Na een paar jaar groeide ze door naar accountmanager. Voornamelijk grote overheidsklanten behoorden tot haar verantwoordelijkheid: Rijkswaterstaat, DJI maar ook in deze rol niet te ontbreken: de Belastingdienst.

En daar zitten we dan. Sinds 1 januari 2022 is ze verantwoordelijk voor haar eigen Team Belastingdienst. Vanwaar die stap? “Vanuit Seven Stars was de behoefte er voor dit team. Team West werd (te) groot en we werken natuurlijk met geografische teams. Het key account hebben we daarom losgetrokken en op die manier kunnen we nu iedere klant de aandacht geven die het verdient.”

Maar wat is er nou veranderd ten opzichte van haar rol als accountmanager voor de Belastingdienst? “Ik ben nu ook echt verantwoordelijk voor het team: budget beheren, ontwikkeling van teamleden, groeien als team en het eerste aanspreekpunt zijn. Daarnaast ben ik nu aangesloten bij het MT. Daarin mag ik meedenken over de strategische keuzes van Seven Stars en waar we naar toe willen als organisatie."

"Na die 9 jaar Seven Stars heb ik ook wel een goed beeld van wat voor organisatie we zijn en waar we naar toe willen. Daarover strategisch meedenken: dat vind ik wel heel erg leuk.”

Last but not least vroegen we haar naar het leukste aan haar nieuwe rol en de ambities voor het team. “Het leukste? Dat we écht de focus kunnen leggen op het team, meer dan ooit! Dus inhoudelijk met het team bouwen aan ‘het samen een team zijn’. Welke kwaliteiten liggen waar en hoe kunnen we elkaar het beste aanvullen. Op die manier kunnen we het met het team nóg beter doen en nóg meer groeien. Zo kan iedereen in het team zich ontwikkelen op een manier die bij hem of haar past. Dat vind ik ontzettend belangrijk, dat iemand zich ook kan ontplooien in wat zij leuk vinden, los van hun eigen functie.”

Ben jij nu ook helemaal enthousiast geworden om te werken in het team van Sheelagh? En om kandidaten te werven voor de Belastingdienst? Snappen we. Lucky you! Er is nog een plekje vrij. Solliciteer hier of neem contact op met Sheelagh! (0638297195 / sheelagh@sevenstars.nl)

Zoek jij ook een leuke stage?

Check dan onze vacatures.

BEKIJK ALLE VACATURE