Doorzoek website

Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste informatie

01.01.2022
1 minuten
Geschreven door Babs Hogeveen

New Star: meet Gerben

Geschreven door Babs Hogeveen
over ons

Ja hoor, wij zijn weer een sterspeler rijker: meet Gerben. Geboren en getogen in Lemmer en al meer dan 5 jaar ervaring in arbeidsbemiddeling. Wat een aanwinst bij Team West!

Chagrijnig is ‘ie nooit, behalve als één van zijn favoriete teams verliest. Deze voetbalfanaat is er maar druk mee: zelf spelen, training geven én uit- en thuiswedstrijden supporten bij zijn club SC Heerenveen.

De overgebleven vrije tijd besteed hij het liefst samen. Met zijn vriendin, vrienden en familie. Lekker uit eten of de hort op: Gerben is een echte levensgenieter!

Wil jij Gerben ook beter leren kennen? We hebben hem onze 7 dilemma’s voorgelegd. Lees je mee?

 Fiets of auto?
“Auto. Ik mag graag autorijden, ik doe ook echt alles met de auto. Ik heb wel een fiets hoor, een kroegfiets en een wielrenfiets. Ik hou van wielrennen, maar dan vooral in de zomer.” 

Werk of school
“Werken! Ik ben iemand die in de praktijk juist veel leert, vandaar bijvoorbeeld ook de keuze voor het CIOS. Ik heb het geluk gehad dat ik altijd bij leuke organisaties heb mogen werken waar ik mij telkens verder kan ontwikkelen!”

Bootcamp of borrel?
“Sowieso borrel. Ik ben écht een gezelligheidsmens en ik hou wel van een borrel! Wat zeggen ze ook alweer? Als je hard werkt, mag je ook hard genieten: work hard, play hard!”

Ochtend of avond?
“Hmm, beide wel, maar dan ga ik voor de ochtend. Ik ben wel een ochtendmens denk ik. Gestructureerd: vroeg de wekker, koffie zetten en op tijd in de auto. Ik geniet echt van het leven, je leeft maar één keer dus ik wil ook het onderste uit de kan halen. Een keertje uitslapen is goed, maar het liefst haal ik alles uit de dag!”

Praten of luisteren
“Dat is duidelijk: praten, luisteren kan ik echt niet, haha! Ik doe mijn best, maar ik ben wel erg energiek. Ik mag daarom wel graag praten!”

Alleen of samen?
“Samen. Ik mag graag onder de mensen zijn, maar ik vind het ook lekker om even alleen te zijn. De autorit naar en van kantoor vind ik dan ook heerlijk, muziekje aan en gaan. Maar over het algemeen ben ik het liefst samen met mijn vriendin, vrienden, voetbalteam of collega’s. Beetje ouwehoeren met elkaar, vind ik erg belangrijk!”

Zon of sneeuw?
“Ik mag zeker niet voor Nederlands weer kiezen? Ik hou namelijk wel van het Nederlandse weer! Ik ben gek op schaatsen, maar ik lig ook graag in de zon of ga lekker met de boot weg. In Nederland kan je dat allemaal.”

Wil jij Gerben welkom heten of een afspraak met hem inplannen? Neem dan contact met hem op! (gerben@sevenstars.nl / 0657930865)

Zoek jij ook een leuke stage?

Check dan onze vacatures.

BEKIJK ALLE VACATURE