Doorzoek website

Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste informatie

17.08.2022
1 minuten

Kijkje in de werkdag van Gerben

over ons

Heb je altijd al willen weten waar onze medewerkers zich mee bezighouden op een werkdag? Vandaag geven we je een kijkje in de werkdag van Gerben, onze Senior IT Recruiter Consultant in Team West. Let’s go!

6.30 uur
Vandaag werk ik op kantoor in Utrecht, daarom gaat mijn wekker extra vroeg. Om 6.30 uur sta ik op. Ik leg m’n outfit klaar en stap daarna onder de douche. Na de douche is het tijd voor een kop koffie, daar begin ik graag mijn dag mee. Ondertussen maak ik mijn tas klaar. Ik zie dat het 7.00 uur is, tijd om in de auto te stappen richting Utrecht. Ik woon in het pittoreske Lemmer, dus ben nog wel even onderweg.

7.45 uur
Tijd voor een tussenstop! Onderweg stop ik nog even bij een tankstation. Dat doe ik vaker. Het is tijd voor een kop koffie on the go. Ik stap weer in de auto en vervolg m’n weg met een goed bakkie koffie en radio 538 op de achtergrond. Dat vind ik genieten.

8.15 uur
Ik ben op kantoor aangekomen. Daar start ik altijd even rustig op. Als ik in Utrecht werk begin ik altijd eerder omdat ik ook wat eerder stop. Zo kan ik voor de files uit rijden vanmiddag. Ook check ik m’n mail en andere zaken die ik alvast kan oppakken. Ondertussen komen m’n collega’s ook het kantoor binnen druppelen en praten we even bij.

09.00 uur
Tijd voor de dagstart met m’n team. We bespreken o.a. de cijfers, de beschikbare kandidaten en wie wat gaat oppakken. Daarna ben ik tot 12.00 uur bezig met aanvragen. Deze aanvragen verwerk ik in het CRM-systeem en ik ga aan de slag met de openstaande vacatures. Ook heb ik contact met leveranciers om de juiste kandidaat te vinden voor deze openstaande vacatures. Ik bel of app met ze om het een en ander door te spreken.

12.00 uur
Ik ben erg druk geweest met de aanvragen en inmiddels is het lunchtijd. We lunchen altijd met het team. Op ons kantoor in Utrecht is een buffet, erg lekker! We lopen naar het buffet en ik kies voor pasta. Ik praat bij met m’n collega’s en praten dan even over andere dingen dan werk. Als we onze lunch op hebben besluiten we om nog even een frisse neus te halen voordat we weer aan slag gaan.

13.00 uur
Ik heb weer energie gekregen van de lunch. Ik ben vanmorgen druk bezig geweest met het vinden van de juiste kandidaat. Nu is het tijd om voorstellen te doen richting de klant.

14.00 uur
Ik heb een afspraak met Raymon. Hij komt langs op kantoor. Twee weken geleden kwam ik met hem in contact en er was direct een spark. Raymon heeft ons geholpen met een aanbesteding én deelde zijn passie voor zijn onderneming Enwere. Vandaag was het tijd om elkaar “eindelijk” in het echt te ontmoeten. De tijd vloog voorbij en we hebben een goed gesprek gehad over onze organisaties. Ik heb nog een presentje voor hem meegenomen als dank voor z’n hulp bij de aanbesteding. Ik weet zeker dat we elkaar nog veel vaker gaan spreken.

15.00 uur
Ik ga weer verder met m’n voorstellen richting de klant. Het is een drukke dag, dus ik moet even flink doorwerken.

16.30 uur
Het is tijd om af te sluiten en in de auto te stappen richting huis. Ik probeer voor de files uit te rijden. Met een beetje geluk ben ik dan op tijd thuis. Vanavond heb ik namelijk nog plannen. Voordat ik wegga maak ik nog een bellijst en bel ik met verschillende partners of freelancers om te kijken naar hun beschikbaarheid en/of om kennis met elkaar te delen.

18.00 uur
Ik ben weer aangekomen in het pittoreske Lemmer. Geen tijd om even bij te komen, want ik moet m’n avondeten klaarmaken. Ik kies voor een snel gerecht en eet deze op de bank, voor de tv. Daarna is het tijd om me klaar te maken want om 19.00 uur is het weer tijd voor m’n voetbaltraining bij de Flevoboys. Ik vind het lekker om actief bezig te zijn en m’n gedachten te verzetten na zo’n drukke werkdag.  

Lijkt het je ook leuk om als recruiter aan de slag te gaan? Bekijk hier onze vacatures.

Zoek jij ook een leuke stage?

Check dan onze vacatures.

BEKIJK ALLE VACATURE