Doorzoek website

Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste informatie

11.04.2024
1 minuten
Calista Dekker

New Star: meet Danny

Calista Dekker
over ons

Meet Danny! Onze nieuwe Accountmanager in team Noord. Hij komt oorspronkelijk uit Drenthe, maar voelt zich nu helemaal thuis in Groningen. In z’n vrije tijd is Danny altijd in voor actie: van golf tot tennis, van voetbal tot padel, you name IT. Als het maar sportief is. En festivals? Daar is hij altijd voor te porren. Zodra het festivalseizoen begint is hij de eerste die RSVP’t. Kan ie écht van genieten. Ook is ‘t bourgondische leven helemaal z’n ding. Een etentje buiten de deur slaat hij daarom ook zeker niet af.

Inmiddels kennen jullie het: de 7 dilemma’s. We hebben ze Danny ook voorgelegd. Lees je mee?

Leren in theorie of praktijk?
“Praktijk. Ik vind het fijn om te leren in de praktijk. Af en toe een fout te maken, daarvan leren en weer doorgaan. Maar vanuit de theorie leren doe ik ook. In m’n vrije tijd lees ik namelijk graag educatieve boeken. ”

Zelf koken of laten thuisbezorgen?
“Zelf koken. Door m’n verhuizing heb ik de afgelopen 2 maanden niet kunnen koken. Dat heb ik wel gemist. Normaal kook ik gemiddeld zo’n 4 keer per week. Op vrijdag en zaterdag gaan we uiteten en zondag is ‘t patatdag. Ik houd wel van die structuur.”

Thuiswerken of op kantoor werken?
“Op kantoor. Thuiswerken vind ik saai. Ik heb graag mensen om mij heen. Op kantoor vind ik het fijn dat je collega’s even kunt aanschieten bij vragen. Voor een stukje teambuilding vind ik het ook belangrijk dat je samen op kantoor bent.”

Koffie of thee?
“Koffie. Ik drink graag koffie. Voordat ik ‘s ochtends op kantoor ben drink ik al 4 dubbele espresso’s. De rest van de dag gaan er ook wel zo’n 10 koppen koffie in. Ik weet dat ’t niet zo gezond is, daarom drink ik bij elke kop koffie ook een glas water.”

Structuur of flexibiliteit?
“Flexibiliteit. Ik denk dat je daar verder mee komt in het leven. Alle ontwikkelingen gaan tegenwoordig snel. Als je dan vastzit aan een bepaalde structuur, kan het lastig zijn om mee te komen. Maar thuis moet alles gestructureerd zijn.”

Introvert of Extravert?
“Ambivert? Dat zou mij het beste beschrijven. Ik kan extravert en actief zijn, maar vind het ook lekker om gewoon écht alleen te zijn. Extravert zijn kost mij veel energie. Dan vind ik het fijn om thuis op te kunnen laden. Ik zou echt niet kunnen kiezen tussen één van de twee.”

 Avontuurlijke of ontspannen vakantie?
“Avontuurlijk. Maar het liefst een combinatie van beide. Op vakantie twee weken lang niets doen is niets voor mij. Het liefst ga ik twee dagen iets actiefs doen en dan weer twee dagen ontspannen. Een funfact over mij: ik heb vliegangst. Als we op vakantie gaan, gaan we altijd met de auto.”

Wil jij Danny welkom heten of een afspraak met hem inplannen? Stuur hem dan een berichtje op danny@sevenstars.nl of 0682534365)

Zoek jij ook een leuke baan?

Check dan onze vacatures.

BEKIJK ALLE VACATURES