Doorzoek website

Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste informatie

01.01.2022
1 minuten

New Star: meet Arzu

over ons

Haar eerste werkdag zit er alweer op! Want sinds gisteren is ze onderdeel van onze financiële afdeling: Arzu. Arzu gaat bij ons aan de slag als financieel medewerker. Maar naast dat ze cijfermatig goed is, leert ze graag nieuwe talen. Van Fins naar Italiaans en nu is ze druk bezig met een cursus Koreaans! “Het is makkelijker te onderhouden omdat er veel onlinevideo’s van te vinden zijn. En het doel is om over een poosje daar naartoe te reizen zodat ik het écht in de praktijk kan toepassen!”

Om je verder een beeld te geven van wie Arzu is, hebben we haar voor 7 dilemma’s gesteld! Lees je mee?

Fiets of auto?
“De fiets! Ik heb geen rijbewijs. Omdat ik in Zwolle woon is eigenlijk alles wat ik wil wel bereikbaar met de fiets. En als ik een keer verder moet reizen dan neem ik het ov. Ik zie dat meer als een relaxmomentje voor mezelf. Lekker een kopje koffie en wachtend op de trein op een bankje muziek luisteren.”

Werk of school?
“Op dit moment past werken beter bij mij leven. Ik kan toepassen wat ik tot nu toe heb geleerd. En wanneer ik eenmaal een ritme heb, dan kan ik weer beginnen met een opleiding. Maar dat zie ik over een paar jaar wel weer.”

Bootcamp of borrel?
“Als je gezellige collega’s om je heen hebt is de borrel zeker een goed idee, haha!”

Ochtend of avond?
“De avond. Na je werk op de bank, lekker niks doen. Tv kijken en lachen. Dat vind ik heel erg belangrijk. Gewoon plezier hebben. Ik vind het ook niet erg om een weekendje niks te doen. Het is belangrijk om tijd voor jezelf te maken.”

Praten of luisteren?
“Praten. Als het over iets gaat wat ik leuk vind praat ik veel. Maar ik luister ook graag. Ik vind dat ook belangrijk voor vrienden. Dan moet je goed naar elkaar kunnen luisteren.”

Alleen of samen?
“Alleen. Je hoeft met niemand rekening te houden. Maar ik vind vooral een balans daarin goed. In het weekend met vrienden en door de weeks alleen. Dan heb je tijd voor jezelf en tijd voor gezelligheid.”

Zon of sneeuw?
“Zon. Ik houd van reizen. Dat is veel makkelijker als het zonnig is. Ik houd niet echt van een hele warme zomer, maar met sneeuw rijdt het ov vaak minder en zijn er minder vluchten. Dus dat is lastig. Dan kun je beter reizen in de zomer!”

Wil je Arzu welkom heten of eens kennismaken? Neem dan contact met haar op!

Zoek jij ook een leuke baan?

Check dan onze vacatures.

BEKIJK ALLE VACATURE