Doorzoek website

Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste informatie

14.12.2023
1 minuten

New Star: meet Cindy

over ons

Team Midden blijft maar doorgroeien. We hebben er weer een New Star bij: meet Cindy! Sinds 1 december sparkt ze als IT Recruiter in ons team. Samen met haar kids én schattige Welsh Corgi woont ze in Nijverdal. Quality time is voor Cindy key en het liefst brengt ze dan ook zoveel mogelijk tijd door met haar familie en vrienden. Naast haar nieuwe hobby kickboksen heeft ze 30 jaar lang paardgereden. Niet van die casual buitenritjes, maar dressuur op topniveau was haar ding. Ze deed zelfs mee aan de Nederlandse kampioenschappen. Vorig jaar heeft ze de teugels losgelaten, maar helemaal afscheid nemen van haar 'horsegear' is nog een work in progress...

Inmiddels kennen jullie het: de 7 dilemma’s. We hebben ze Cindy ook voorgelegd. Lees je mee?

Fiets of auto?
“Deze vind ik lastig. De kinderen willen graag op de fiets, maar ik pak graag de auto. Ik heb dan meer vrijheid. Dus ga dan toch voor de auto.”

Werk of school?
“Werk. Ik kan goed leren, maar houdt toch meer van werk. Op school gaat het vaak over algemene kennis. En met werk kan je iets doen wat je echt leuk vindt, waar je energie van krijgt.”

Bootcamp of borrel?
“Goede combinatie haha! Liever eerst een bootcamp en dan een goede borrel. Ik hou wel van het sportieve combineren met het sociale. Maar als ik écht zou moeten kiezen dan ga ik toch voor de borrel.”

Ochtend of avond?
“Avond, 100% zeker. Ik ben van nature echt een avondmens. M’n kids dwingen me alleen wel om ochtendmens te zijn.”

Praten of luisteren?
“Ik kan beide wel, maar het ligt wel aan de situatie. Maar ga dan toch voor het communicatieve, dus toch praten.”

Alleen of samen?
“Samen. Ik ben het liefst altijd samen met mijn gezin of vrienden en onderneem graag wat met ze. Maar rustmomenten vind ik ook lekker hoor.”

Zon of sneeuw?
“Zon. Zonder twijfel. Ik ben echt een zonliefhebber.”

Wil jij Cindy welkom heten of een afspraak met haar inplannen? Stuur haar dan een berichtje op cindy@sevenstars.nl of 0645869973

Zoek jij ook een leuke baan?

Check dan onze vacatures.

BEKIJK ALLE VACATURE