Doorzoek website

Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste informatie

20.07.2023
3 minuten

New Star: meet Durvina

over ons

Meet Durvina: onze nieuwste ster! Sinds vorige week versterkt zij Team Midden op het gebied van contractadministratie.  

Deze dame heeft al heel wat van de wereld gezien en pakt een kans als ze er eentje ziet! Ze liep haar stages in Londen en Parijs en ging na haar studie voor een half jaar naar Buenos Aires. Inmiddels woont ze alweer een aantal jaren in Zwolle samen met haar man en drie kinderen. Haar vrije tijd vult ze met vooral sportief én creatief bezig zijn: ze traint voor de halve marathon en ze maakt haar eigen sieraden.  

Na een periode van focus op het gezin begon het weer te kriebelen en zo kwam ze in contact met Seven Stars. “De eerste keer dat ik in het pand was werd ik al helemaal happy. Wat een fijne sfeer en leuke mensen!” Durvina heeft er zin in. En wij ook!

Wil jij Durvina ook alvast een beetje leren kennen? Wij hebben haar onze welbekende 7 dilemma’s voorgelegd. Lees je mee?

Fiets of auto?

“Dat is duidelijk. De fiets. Ja! Ik ben sportief, ik kom eigenlijk altijd op de fiets tenzij het echt heel hard stormt.”

Werk of school?

“Even denken… Het klinkt misschien heel cliché, maar je bent natuurlijk nooit uitgeleerd! Ik vind het leuk om met werken het verschil te kunnen maken en het in de praktijk te brengen. Dat je soms nog eens wat terughaalt vanuit je studie, maar als ik moet kiezen: werken.”

Bootcamp of borrel?

“Oh ja, die vraag! Ik zei thuis nog tegen mijn man: ‘wat zal ik daar nou eens op zeggen?!’. Eerst inspanning en dan ontspanning, kan dat? Haha! Ik vind het allebei heel belangrijk. Lekker bewegen, daar word ik happy van, maar sociale contacten en gezelligheid vind ik ook heel belangrijk.”

Ochtend of avond?

“Ochtend. Ik ben ’s ochtends op mijn best. Dan begint de dag en heb ik er zin in! Ik kan best wel uitslapen hoor, maar die ochtend: ik vind het heerlijk. Lekker opstarten met een cappuccino.”

Praten of luisteren?

“Luisteren. Ja. Ik ben vooral altijd erg geïnteresseerd in anderen. Ik kan ook wel goed praten hoor, haha! Maar ik geef eerst de ander de tijd om te vertellen en dan pas ikzelf. Ik ben thuis ook de oudste van drie, misschien zijn zij inderdaad wel meer praters en ben ik als oudste ook de rustigste.”

Alleen of samen?

“Dan toch echt samen. Natuurlijk vind ik het fijn om op z’n tijd even alleen te zijn en even een rustmomentje te hebben, maar nee, ik ben toch wel het liefste samen met vrienden, familie en collega’s.”

Zon of sneeuw?

“Dit vind ik een moeilijke! Dat komt omdat ik van alle seizoenen blij wordt, ieder seizoen heeft een eigen charme. Maar goed, ik moet natuurlijk kiezen, haha, dus dan zeg ik de zon. Dat zonnetje is toch altijd wel heel erg lekker.”

Wil jij Durvina welkom heten of een afspraak met haar inplannen? Neem dan contact met haar op! (0643875998 / durvina@sevenstars.nl)

Zoek jij ook een leuke baan?

Check dan onze vacatures.

BEKIJK ALLE VACATURE