Doorzoek website

Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste informatie

01.01.2022
1 minuten
Neeltje Meijler

New Star: meet Karen

Neeltje Meijler
over ons

Haar eerste werkdag zit er alweer bijna op! Met haar brede interesse komt Karen ons team versterken. Want haar achtergrond in officemanagement heeft ze ingeruild voor Werving & Selectie. En daar heeft ze zin in! Ze is al vaker in aanraking gekomen met HR en arbeidsbemiddeling. In het verleden werkte ze namelijk al als intercedente. Dat trok haar naar deze nieuwe plek: fulltime met mensen werken en zoeken naar die perfecte match! Ben je benieuwd wie Karen is? We hebben haar 7 dilemma’s voorgelegd! Lees je mee?

Fiets of auto?
“Ik ga liever met de auto. Het geeft me een vrij gevoel en ik vind het ook leuk om auto te rijden! Maar ondanks dat vertrek ik vanuit Nunspeet met de trein naar Zwolle. Ik vind het heerlijk dat ik vanuit de trein naar het werk kan lopen. Gelijk wat beweging!”

Werk of school?
“Ik vind het allebei belangrijk. Ik ben graag naast mijn werk bezig met opleidingen. Ik vind het belangrijk om te blijven leren en me verder te ontwikkelen. Ik ben ook heel blij dat Seven Stars werkt met een opleidingsbudget. Zo kan ik mezelf blijven uitdagen!”

Bootcamp of borrel?
“Toch wel de borrel. Ik houd van de gezelligheid, een wijntje. Ik vind sporten wel heel belangrijk en denk zeker dat ik de bootcamp met mijn nieuwe collega’s ga proberen. Maar als ik moet kiezen…”

Ochtend of avond?
“Absoluut de avond! Dan krijg ik nieuwe ideeën. Ik vind het ook helemaal niet erg om ’s avonds wat voor mijn werk te moeten doen. Dat werkt voor mij gewoon heel goed!”

Praten of luisteren?
“Luisteren. Ik vind het heel belangrijk om een luisterend oor te hebben. En er voor iemand te kunnen zijn. Dat betekent voor mij meer dan alleen maar praten. Ik denk dat, wanneer ik goed luister naar de opdrachtgever en de professional, ik de juiste combinatie kan maken.”

Alleen of samen?
“Moeilijk, ik kan heel goed alleen zijn, maar dat houd ik niet lang vol. Daarom kies ik voor samen. Je hebt elkaar uiteindelijk nodig. Alleen zijn is even leuk, maar samen kun je meer. Veel meer bereiken. En dat heb je als mens nodig!”

Zon of sneeuw?
“Sneeuw! Ik heb dan meteen zin om naar buiten te gaan! Dat is zoiets magisch. Het is in Nederland ook niet vanzelfsprekend dat het sneeuwt. Dat maakt het zo speciaal. Niet dat ik de zon niet lekker vind, maar ik heb tóch liever sneeuw!”

Wil je Karen welkom heten of heb je  een vraag? Bel Karen op 0612787964 of mail haar: karen@sevenstars.nl.

Wil jij nou ook onderdeel van ons team worden? We zoeken nog een accountmanager!

Zoek jij ook een leuke baan?

Check dan onze vacatures.

BEKIJK ALLE VACATURE