Doorzoek website

Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste informatie

07.11.2023
1 minuten

New Star: meet Rens

over ons

Goed nieuws! Ons Star team blijft verder groeien. Meet onze nieuwste Star Rens. Deze Badhoevedorper woont inmiddels alweer 10 jaar in het mooie Zwolle, waar hij een koksopleiding heeft gevolgd. Ondanks z’n passie voor koken heeft hij ervoor gekozen om de keuken te verruilen voor een avontuur als IT Recruiter in team Midden.

Naast zijn liefde voor koken is Rens ook een enthousiaste gamer. Via de online gamewereld blijft hij in contact met z’n vrienden in Amsterdam. En voor nieuwe avonturen? Daar is hij altijd voor te porren. Daarom heeft hij met zichzelf afgesproken ieder weekend iets te proberen wat hij nog nooit heeft gedaan. Eerder waagde hij zich al aan golfen of een ‘Filet-O-Fish’. Wat zou er dit weekend op zijn agenda staan?

Inmiddels kennen jullie het: de 7 dilemma’s. We hebben ze Rens ook voorgelegd. Lees je mee?

Fiets of auto?
“Auto. Dat vind ik gewoon makkelijk en je zit lekker warm.”

Werk of school?
“Werk, omdat ik mezelf meer kan bijbrengen in de praktijk. Ik vind het fijn om in het werkveld te leren. Ervaringen krijg je sneller mee van mensen die al in het werkveld zitten. Ik heb het idee dat ik daardoor sneller leer.”

Bootcamp of borrel?
“Dat vind ik een lastige vraag. Maar ik denk toch wel borrel. Dat vind ik 1 grote gezelligheid! In Zwolle ga ik graag naar het Refter, de Irish pub of de Gezelligheid. Actief bezig zijn vind ik ook leuk. Vroeger heb ik American Football gespeeld en aan Kungfu gedaan.”

Ochtend of avond?
“Avond, ik heb het idee dat je in de avond wat meer relaxed bent. In de avond kan ik mijn dag goed verwerken en zit dan sowieso wat hoger in mijn energie. Ik ben geen ochtendmens.”

Praten of luisteren?
“Luisteren. Ik vind het wel fijn om te praten, maar vind luisteren nog leuker. Ik hou er van om meer te weten te komen over iemand.”

Alleen of samen?
“Samen, samen kan je veel meer bereiken.”

Zon of sneeuw?
“Kan het ook een combinatie van beiden zijn? Ik vind snowboarden bijvoorbeeld erg leuk. Voor mij is boven op de piste staan écht een geluksmomentje. Ik probeer ieder jaar op wintersport te gaan. De zon vin ik wel heel relaxed. Maar het is moeilijk snowboarden zonder sneeuw.”

Wil jij Rens welkom heten of een afspraak met hem inplannen? Stuur hem dan een berichtje op ( rens@sevenstars.nl of 0613100625 )

Zoek jij ook een leuke stage?

Check dan onze vacatures.

BEKIJK ALLE VACATURE