Doorzoek website

Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste informatie

09.08.2023
1 minuten
Kirsten

New Star: meet Rowhel

Kirsten
over ons

Nog een New Star? Ja, je ziet het goed! Meet onze nieuwste aanwinst: Rowhel! Hij gaat bij team midden sparken als Accountmanager IT / Recruitment Consultant. Rowhel woont inmiddels al 3 jaar samen met een goede vriend in Zwolle, maar groeide op in Hattem. Hij is een echte skiliefhebber en staat dan ook het liefst op de piste in Oostenrijk. Daar heeft hij zelfs een seizoen skiles gegeven aan kids. Toch kwam hij tot de conclusie dat hij liever zelf op wintersport gaat dan dat hij lesgeeft.

Verder brengt hij z’n vrije tijd graag door met zijn vrienden en familie en zit graag op het terras. Hij noemt zichzelf een échte Bourgondiër. Een lekker wijntje en een goed gevulde borrelplank kunnen dan ook niet missen. Als hij het op z’n heupen krijgt duikt hij ook wel eens de keuken in om een lekker gerecht te maken. Maar toch laat hij zich liever verrassen met een diner van een goede chef-kok.

Wil je Rowhel graag nog beter leren kennen? We hebben hem de welbekende 7 dillema’s voorgelegd. Lees je mee?

Fiets of auto?
“Auto. Ik heb helemaal geen fiets meer. Ik heb ooit een jaar lang een swapfiets gehad, maar die heb ik toen maar drie keer gebruikt. Het zit ‘m dan ook wel in het gemak dat ik de auto kies. Als ik kleine afstanden moet afleggen dan loop ik liever. Vroeger heb ik veel gefietst en nu heb ik de beschikking over andere vervoersmiddelen waar je niet veel voor hoeft te doen. Dus die pak ik liever haha!”

Werk of school?
“Werk. Omdat je op school toch wel bepaalde richtlijnen moet volgen. En ik ben iemand die graag m’n eigen ding doet. School voelde voor mij altijd als een verplichting. Werk heeft aan de ene kant ook richtlijnen, maar aan de andere kant ook weer niet. Je moet wel een organisatie hebben die hier dan bij past en je die vrijheid kan geven.”

Bootcamp of borrel?
“Borrel. Ja, ik ben een echte Bourgondiër, een graag geziene gast op het terras. Daar hoort een wijntje en een lekkere borrelplank bij. Daar maak je mij echt gelukkiger mee dan een bootcamp. En dat voor iemand die op de sportacademie heeft gezeten.”

Ochtend of avond?
“Avond. Vroeger was ik echt een avondmens. Ik begin langzaamaan meer een ochtendmens te worden. Toch kies ik voor de avond. De avond staat voor mij écht voor gezelligheid. Dan gebeuren de leuke dingen. Is toch wel weer een rode draad in mijn verhaal hé? Borrelplanken, terrassen haha.”

Praten of luisteren?
“Oeh, ja allebei wel. Ik ben wel een open boek en vind het leuk om te luisteren naar wat mensen te vertellen hebben. Als ik er echt 1 zou moeten kiezen dan zou ik toch gaan voor luisteren. Ik denk dat als je luistert je meer meekrijgt. Voor mijn gevoel leer je mensen dan nóg beter kennen dan als je zelf alleen maar aan het woord bent.”

Alleen of samen?
“Ja, samen. Samen is het gezelligst. Samen doe je leuke dingen. Maar kan ook wel genieten van af en toe wat tijd alleen. Maar zeker het liefst samen. Ik hou wel van rumoer om me heen. Dat geeft me energie.”

Zon of sneeuw?
“Lastige, maar denk dat ik dan toch voor sneeuw kies. Vaak is het op wintersport ook zonnig. En als je kijkt hoe ‘tan’ sommige mensen terugkomen.. Daar hoef je het dan niet om te laten. Met mooi weer kan je ook in je T-shirt op de berg liggen. Dan kies is toch voor sneeuw!”

Wil jij Rowhel welkom heten of een afspraak met hem inplannen? Stuur hem dan een berichtje op rowhel@sevenstars.nl of 0682543072

Zoek jij ook een leuke stage?

Check dan onze vacatures.

BEKIJK ALLE VACATURE