Doorzoek website

Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste informatie

01.01.2022
1 minuten

Seven Stars preferred supplier bij Rijkswaterstaat

nieuws

Opnieuw kiest een grote overheidsorganisatie voor Seven Stars als leverancier van IT-specialisten. Nadat eerder dit jaar de RDW, IND, DT&V en het COA al voor ons kozen, heeft nu ook Rijkswaterstaat Seven Stars geselecteerd.


Na een Europese aanbesteding van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, het Ministerie van Financiën en het Ministerie van Algemene zaken zijn wij als één van de 5 partijen geselecteerd om IT-specialisten te leveren bij de onderdelen van deze ministeries. Naast Rijkswaterstaat maken o.a. ook het KNMI en de Rijksvoorlichtingsdienst onderdeel uit van deze mantel. "We zijn trots op deze nieuwe samenwerking.

Rijkswaterstaat is bezig met innovatieve projecten en daar willen we graag onze bijdrage aan leveren met onze expertise in IT", vertelt Helmer Buiteveld, Commercieel Directeur bij Seven Stars. “Met deze nieuwe opdrachtgevers kunnen we onze ambitieuze groeiplannen verwezenlijken om meer opdrachtgevers in het westelijk deel van het land te bedienen.”

Seven Stars en de overheid gaan sowieso goed samen. Naast eerdergenoemde partijen is de Managed Service Provider uit Zwolle ook leverancier bij de Tweede Kamer, het CJIB, de Belastingdienst en verschillende provincies in noord Nederland.

Niels Moelard, Recruitment Directeur bij Seven Stars: "Dankzij deze opdrachtgevers hebben wij continu mooie opdrachten open staan voor professionals. En voor wie een keer wat anders wil dan de overheid, hebben wij natuurlijk ook genoeg andere ambitieuze opdrachtgevers die op zoek zijn naar talentvolle professionals!".

Ben jij op zoek naar een nieuwe opdracht? Meld je nu aan als professional!

Zoek jij ook een leuke opdracht?

Check dan onze opdrachten.

BEKIJK ALLE OPDRACHTEN