Doorzoek website

Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste informatie

01.01.2022
1 minuten

Seven Stars preferred supplier van Dienst Justitiële Inrichtingen

nieuws

Groot nieuws! We gaan met Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI) samenwerken! Dat betekent dat er binnenkort veel nieuwe en uitdagende opdrachten bij komen. Wil jij bijdragen aan een veilige samenleving? Neem dan contact op met Dedmer!


De Europese Aanbesteding voor ICT-inhuur mogen wij, vanaf 15 augustus, samen met 5 andere leveranciers uitvoeren. Dat betekent veel nieuwe uitdagende opdrachten voor de aankomende 4 jaar. “We zijn heel trots dat we deze aanbesteding mogen uitvoeren”, vertelt Jasper Alkema, Commercieel Manager West. “Dankzij onze unieke marktbenadering groeien wij snel met ons kantoor en hieruit blijkt dat dit ook gezien en gewaardeerd wordt door Dienst Justitiële Inrichtingen”.

Over DJI
Dienst Justitiële Inrichtingen draagt bij aan de veiligheid van de samenleving. Zij voeren namens de minister van Justitie en Veiligheid straffen en veiligheidsmaatregelen uit. Die door de rechter zijn opgelegd. Zo helpen zij mensen met het terugkeren in de maatschappij. 

Ben jij op zoek naar een nieuwe opdracht? En wil je bijdragen aan een veilige samenleving? Meld je nu aan als professional! Of neem contact op met Dedmer! Mail Dedmer op: dedmer@sevenstars.nl of bel hem: 0652735381.

Zoek jij ook een leuke opdracht?

Check dan onze opdrachten.

BEKIJK ALLE OPDRACHTEN